€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Eternity Now door Calvin Klein

Per Pagina
Sorteren
Eternity Now van Calvin Klein is een fris fruitige en floraal luchtje voor vrouwen.

Dit sprankelende geurtje wordt geïntroduceerd door een heerlijk sorbet van lychee en kweepeer. Het ontwikkelt zich tot een boeket van neroli, perzikbloesem en pioen, die zich vestigt op een warme basis van musk, ambroxan en kasjmierhout.

Eternity Now werd uitgebracht als een duo met deze versie voor vrouwen en een mannelijke tegenhanger. De neus achter beide geuren is Ann Gottlieb.

De hele Eternity-collectie werd geïnspireerd door een sterke, gepassioneerde relatie en de onbreekbare verbinding tussen twee verliefde. De gezichten van de campagne waren modellen en lovers Jasmine Tookes en Tobias Sorensen. Deze parfum is net een roman.

Eternity Now van Calvin Klein werd uitgebracht in 2015.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer