€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

CK One Summer 2020 door Calvin Klein

Per Pagina
Sorteren
CK One Summer 2020 van Calvin Klein is een fris en aromatisch geurtje voor mannen en vrouwen.

Deze heerlijke geur wordt geïntroduceerd door een frisse opening van mandarijn, gember en een vleugje zeezout, gevolgd door salie in het hart die vlekkeloos smelt op een zachte basis van sandelhout en amber.


De felgele dop en schaduw onder de letters voegen een vleugje zomer toe aan de levendige turquoise fles van deze nieuwe limited edition CK One Summer flanker. De fles kan worden versierd met de bekende set stickers die met dit luchtje geleverd worden als je wilt dat hij nog meer opvalt. Ben je klaar om de zomer te vieren met deze frisse zeebries?

CK One Summer 2020 van Calvin Klein werd uitgebracht in 2020.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer