€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Yes I Am Pink First door Cacharel

Per Pagina
Sorteren
Yes I Am Pink First van Cacharel is een floraal en fruitig geurtje voor vrouwen.

Heerlijke akkoorden van peer en framboos worden opgevolgd door een boeket van jasmijn, oranjebloesem, gemberbloem in het hart. De basis van Pink First bestaat uit dezelfde pittige en romige noten als de voorganger: warme melk, kardemom, sandelhout met een nieuw synthetisch vleugje ambrox.


Deze leuke en flirterige flanker van Yes I am is zit in dezelfde lippenstiftvormige fles van gewatteerd glas als de originele versie. Deze editie is lichter, frisser en nog speelser, een perfecte geur voor vrouwen die altijd de positieve kant zien.


Yes I Am Pink First werd in 2019 door Cacharel uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer