Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Bvlgari Parfum & Damesgeur

Bvlgari is een Italiaans modehuis dat in 1884 door Sotirios Voulgaris gesticht werd. Voulgaris was in Griekenland geboren en begon zijn carrière als een juwelier. In 1877 verhuisde hij van Griekenland naar Corfu en dan door naar Napels en Rome, waar hij uiteindelijk Bvlgari gesticht heeft.

In 1905 openden Voulgaris en zijn zonen hun hoofdwinkel en dank dit werd Bvlgari snel een succesvolle en beroemde naam in luxeartikelen. Voulgaris' kleinzoon, Gianni, die in 1970 al voorzitter was, wilde dat Bvlgari een internationaal beroemde merknaam voor luxeartikelen werd en zo begon de internationale expansie van het bedrijf met nieuwe winkels in New York, Genève, Monte Carlo en Parijs - dit was het begin van een zeer lucratieve en welvarende tijd voor het bedrijf.

Gianni besloot ook dat Bvlgari meer dan alleen juwelen en dergelijke luxeartikelen aan kon bieden en zo begon de diversiteit van de Bvlgari producten. De naam Bvlgari is nu niet alleen maar voor juwelen en luxeartikelen bekend, maar ook horloges, accessoires, geurtjes en zelfs luxe hotels. Het eerste parfum voor dames was Bvlgari Eau Fraiche (1997) en deze klassieker is tot heden nog steeds een best-seller dank de tijdloze mengeling van bloemige citrus accenten, een geurtje perfect voor dagelijks gebruik.

Andere populaire Bvlgari parfums voor vrouwen zijn de BLV lijn (2000-2010), Jasmin Noir lijn (2008-2012), de alcoholvrije Petits et Mamans (1997) en Rose Essentielle Bvlgari (2006).

Bvlgari heeft zich onlangs ook als belangrijke bijdrager in de publieke gemeenschap gevestigd. Tussen 2009 en 2011 doneerde Bvlgari rond de 13 miljoen euros aan Save The Children, wat deze liefdadigheidsorganisatie goed kon gebruiken voor de verdere ontwikkeling van meer dan 200 scholen voor minderbedeelde kinderen.
Toon Meer