Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Burberry Parfum & Damesgeur

Gesticht in 1856, Burberry is één van de bekendste modehuizen van Groot-Brittannië en wordt wereldwijd herkend als een icoon van de Design en Mode industrie. Met één van de makkelijkst herkenbare modepatronen heeft dit Britse modehuis steeds weer met vervalsers te doen, maar de kwaliteit van Burberry is niet makkelijk te kopiëren en dat is altijd merkbaar. Burberry is niet alleen bekend wegens hun modieuze kledinglijn, ze bieden ook een ruim assortiment van accessoires, zoals de wereldberoemde "trench coat", en parfums.

Burberry is wereldberoemd voor hun ruim assortiment van beide vrouwen en heren kleding en het modehuis heeft nu meer dan 500 winkels wereldwijd, opgedeeld in meer dan 50 verscillende landen. De meeste winkels zijn in de Verenigde Staten of China terug te vinden, waar het modehuis super populair is. Burberry heeft 3 specifieke modelijnen; Burberry Brit, voor de standaard mode; Burberry London, voor werkkleding van hoge kwaliteit; en dan Burberry Prorsum, deze lijn is de basis voor de andere modelijnen en waar Burberry meestal hun nieuwste modepatronen toepast. Daarnaast biedt Burberry hedendaags ook een ruim assortiment van exclusieve geuren voor beide heren en vrouwen - waarvan de meeste flesjes de herkenbare Schotse ruit als logo of achtergrond hebben.

Het eerste Burberry parfum voor vrouwen werd in 1991 geïntroduceerd en tot heden hebben ze meer dan 30 verschillende parfums in hun vrouwencollectie. De release van Burberry Body veroorzaakte redelijk wat ontschudding wegens de gedurfde en provocerende advertentie met een naakte Rosie Huntingdon-Whiteley in niets meer dan een Burberry trench coat.

Burberry - luxe en distinctie
Toon Meer