Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Britney Spears Parfum & Damesgeur

Britney Spears is één van de bekendste, meest gerenommeerde en iconische vrouwen van de 21ste eeuw. Britney Spears was sinds kinds af aan al beroemd en na jaren op de bune te staan heeft dit pop icoon haar succes nog verder kunnen uitbreiden.

Britney had met haar eerste album al miljoenen harten verovert en dit gaf haar een verlangen voor meer en meer beroemdheid. De media was niet altijd vriendelijk en sommige mensen hadden natuurlijk ook hun eigen mening, maar dit bracht haar tot de beslissing om haar eigen collectie geuren te lanceren met de hulp van bekende namen zoals Elizabeth Arden. Haar eerste geur was "Curious", gelanceerd in 2004, en met deze geur breekte Britney het record voor verkoopcijfers van parfums in de eerste week van productlancering. Tegen 2009 had Britney nog 7 meer geuren gelanceerd en dank daardoor is Britney nu de eigenares van één van de best-selling celebrity parfums op de markt.

Vele vrouwen, meiden, teenagers en rock chicks kopen de geuren meteen van lancering en "Curious" (2004) is nog steeds één van de best-sellers op de markt vandaag. Fruitige en bloemige geuren met de bedoeling om teenagers en twintigjarige vrouwen als vaste klant aan te trekken.

Eén van de meest geliefde superstars - Britney Spears
Toon Meer