€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Place Vendome door Boucheron

Per Pagina
Sorteren
Place Vendôme van Boucheron is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

Place Vendôme EDP en Place Vendôme EDT zijn twee verschillende geurtjes, allebei even mooi.

Place Vendôme Eau De Parfum is een rijkere, warmere en zoetere geur dan de EDT-versie met een opening van honing en oranjebloesem die perfect in balans is door de lichte hints van peper, truffel, jasmijn en roos. Ceder en benzoë in de basis zorgen ervoor dat Place Vendôme EDP een goed afgeronde geur is.

Place Vendôme Eau De Toilette is een zachte, frisse, sprankelend bloemige geur met een citrusopening en muskachtige ondertoon. Het is zoet, maar niet overdreven. Het is elegant, stijlvol en heerlijk prachtig.

Het is een fles die de eerste plek verdient in elke geurcollectie; het zit in een flacon met meerdere oppervlaktes die al meer dan 150 jaar licht en edelstenen symboliseert die door het Huis van Boucheron.

Place Vendôme EDP en EDT werden allebei uitgebracht in 2013.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer