Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Bond No 9 Parfum & Damesgeur

Bond No. 9 is een toonaangevend Amerikaans bedrijf dat in 2003 gelanceerd werd als het eerste en enige parfum bedrijf dat de straten en wijken van New York siert. Gelanceerd door de in Frankrijk geboren Amerikaanse zakenvrouw en entrepeneur Laurice Rahmé, die sinds haar kindheid al sterke interesse aan kunst en kultuur had. Bond No. 9 werd gelanceerd om iedere wijk in New York een eigen geur te geven, zoals territoriale markeringen die meteen van andere parfums te onderscheiden zijn, en dit was meteen een grote hit bij de Amerikaanse burgers en de rest van de wereld.

Bond No. 9 opende hun eerste winkel op 9 Bond Street in het Noho district van Manhattan met 16 verschillende geurtjes en tot heden hebben ze meerdere boetieks in verschillende buurten van New York geopend. De naam van iedere boetiek vertegenwoordigt de wijk waar deze gevestigd zijn. Het merk wordt ook in speciaal geselecteerde chique winkels verkocht zoals Saks Fifth Avenue, Harrods, Nordstrom, Hudson's Bay, Isetan en Sephora.

Eén van hun unieke selling points is het feit dat ze gebruik maken van Engelse London taxi's die net zo gedecoreerd zijn als hun flesjes. Deze taxi's dienen ook als vervoer voor hun klanten en de media-editors en zijn een bijdrage aan het groeiende succes van het merk. Iedere dag komen er verschillende vrouwen die graag ​​eigenaar van de unieke geur van hun buurt willen worden en zo werd Bond No. 9 een symbool van goede smaak. Het merk is heel trots op het hun edgy, up-to-date, kunstzinnig en uniek image.

De aanvankelijke bedoeling van Bond No.9 was om New York de nieuwe wereldhoofdstad van parfum te maken en om de artisticiteit in de parfumerie-wereld te herstellen. Bond No. 9 is ook heel trots op het feit dat ze alleen maar de meest unieke geur oliën en ingrediënten gebruiken met tussen 18-20% inhoud van geconcentreerde pure parfumolie en dit maakt de Bond No. 9 parfums ook één van de sterkste parfum-assortimenten in de wereld. Sommige van hun parfums bevatten zelfs tot 30% pure parfumolie, zoals Bond No. 9 Signature, en over de tijd hebben ze verschillende awards gewonnen zoals de prestigieuze FiFi award in 2009 en 2012. Rahmé zelf heeft in 2012 ook de CEW award (Cosmetic Executive Women) voor Innovator van het Jaar gewonnen.
Toon Meer