Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Beyonce Parfum & Damesgeur

Beyoncé Giselle Knowles-Carter, geboren in Houston, Texas, is sinds kleinsafaan geïnteresseerd in zingen en optreden. Op zevenjarige leeftijd ontving ze staand applaus voor haar optreden tijdens een lokale talentenjacht en sindsdien draait Beyoncé’s leven om zingen, films en mode.

Op negenjarige leeftijd werd Beyoncé lid van Destiny's Child, een groep die door haar vader beheerd werd. Destiny's Child zou later één van 's werelds best verkopende meisjesgroep worden. In 2003 besloot Queen B om een solo avontuur aan te gaan en in 2005 verliet ze Destiny's Child. Met hits zoals Crazy In Love en Deja Vu, die ze zong met haar man Jay-Z, was ze vaak te zien in de top 10.

Één van de redenen dat Beyoncé zo populair is komt door haar songteksten. Ze hebben vaak een zware betekenis, zoals Best Thing I Never Had waar ze een prachtig lied combineert met een kostbare levensles. “The Formation World Tour” was haar 7e wereldtour en ze opende tour met haar optreden tijdens de Super Bowl 50 half-time show waar ze Formation van haar album Lemonade zong en werd herenigd met Destiny's child.

Beyoncé bracht haar eerste geur, Beyoncé Heat, uit in het oude Tiffany gebouw in Union Square, Manhattan. Beyoncé Heat was een groot succes en werd al snel gevold door Heat Rush, Midnight Heat en Rise. Voor Queen B is parfum een belangrijke accessoire en geeft het je innerlijke gloed, zelfvertrouwen en sex-appeal weer. Beyoncé geeft evenveel aandacht aan haar geuren als aan haar muziek, dus je kan er zeker van zijn dat de geuren uit een bijzondere samenstelling bestaan.
Toon Meer