€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Bentley Parfum & Damesgeur

Bentley Motors is een bedrijf dat luxe auto's produceert en was opgestart in het Verenigde Koninkrijk. Bentley startte de productie van auto's in 1919 en werd in 1998 overgenomen door Volkswagen. Bentley werd een bekend merk door hun succes in het Le Mans racecircuit. Bentley auto's zijn snel en hebben een uniek ontwerp.

Bentley heeft ook mannengeuren in de productie die samen gaan met hun collectie van schoonheidsproducten. Het merk heeft het voor elkaar gekregen om succesvol geuren uit te brengen die mannelijkheid, duurzaamheid en luxe verwezenlijken. Hieronder vallen Bentley for Men, Bentley for Men Intense en For Men Azure.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer