€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Benetton Parfum & Damesgeur

Benetton is een welbekend luxe merk dat sinds 1965 zeer gegroeid is. De naam stamt af van de Veneto regio in Italië. In de jaren 80 ontvang het merk de Franse Beste Prijs in Reclame award door de voortreffelijke marketing campagne die pennenstrijd creëerde betreft onderwerpen zoals racisme, homoseksualiteit en de doodstraf.

Het merk heeft zich verspreid over de hele wereld en heeft het merk Sisley opgericht. In 2015 kreeg Benetton een plek in de Greenpeace lijst van de meet duurzame bedrijven in de wereld. Benetton specialiseerd niet alleen in mannen-, vrouwen- en kinderkleren, maar produceert ook parfum met veel succes. Benetton's populairste geuren zijn B. United Woman and B. United Jeans Woman. De eerst werd uitgebracht in 2004 met fruit- en bloemachtige noten, waarnaast de tweede groener en frisser is. De geuren hebben bijpassende mannelijke varianten.

Andere benoemwaardige geuren van dit merk zijn Hot en Essence. Essence is fris en bloemachtig en werd uitgebracht in 2008, waarbij Hot hout- en aardachtige ingrediënten en werd uitgebracht in 1997. Elke collectie bevat een scala aan producten zoals lichaam mists.

Benetton Bianco is onderdeel van de Colori Collection voor vrouwen en is een witte, bloem-achtige geur die uitgebracht werd in 2010 en opgevolgd werd door de 2011 uitvoering met de naam 'Nero'. Deze energieke geur bevat jasmijn, grapefruit en katoen muskus.

Benetton Giallo Woman is onderdeel van de Colori Collection en heeft unieke graffiti op elke flacon. De geur bevat bessen, munt en lotus. De collectie heeft ook deodoranten met dezelfde geur.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer