Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Benetton Parfum & Damesgeur

Benetton is een welbekend luxe merk dat sinds 1965 zeer gegroeid is. De naam stamt af van de Veneto regio in Italië. In de jaren 80 ontvang het merk de Franse Beste Prijs in Reclame award door de voortreffelijke marketing campagne die pennenstrijd creëerde betreft onderwerpen zoals racisme, homoseksualiteit en de doodstraf.

Het merk heeft zich verspreid over de hele wereld en heeft het merk Sisley opgericht. In 2015 kreeg Benetton een plek in de Greenpeace lijst van de meet duurzame bedrijven in de wereld. Benetton specialiseerd niet alleen in mannen-, vrouwen- en kinderkleren, maar produceert ook parfum met veel succes. Benetton's populairste geuren zijn B. United Woman and B. United Jeans Woman. De eerst werd uitgebracht in 2004 met fruit- en bloemachtige noten, waarnaast de tweede groener en frisser is. De geuren hebben bijpassende mannelijke varianten.

Andere benoemwaardige geuren van dit merk zijn Hot en Essence. Essence is fris en bloemachtig en werd uitgebracht in 2008, waarbij Hot hout- en aardachtige ingrediënten en werd uitgebracht in 1997. Elke collectie bevat een scala aan producten zoals lichaam mists.

Benetton Bianco is onderdeel van de Colori Collection voor vrouwen en is een witte, bloem-achtige geur die uitgebracht werd in 2010 en opgevolgd werd door de 2011 uitvoering met de naam 'Nero'. Deze energieke geur bevat jasmijn, grapefruit en katoen muskus.

Benetton Giallo Woman is onderdeel van de Colori Collection en heeft unieke graffiti op elke flacon. De geur bevat bessen, munt en lotus. De collectie heeft ook deodoranten met dezelfde geur.
Toon Meer