€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Pour Elle door Azzaro

Per Pagina
Sorteren
Pour Elle van Azzaro is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

De originele Eau de Parfum opent met een unieke mix van citrus en kardemom. Naarmate de frisse noten zich doorontwikkelen, onthullen ze een prachtig hart van roos en lelie, die drogen op een comfortabele basis van olibanum en kasjmierhout.

Een herinterpretatie van Pour Elle werd twee jaar na de release gelanceerd in de vorm van een roze Eau de Toilette. Deze versie is zachter en sensueler zoals de kleur al doet vermoeden. Kardemom en roos worden in deze editie gecombineerd met witte musk.

Azzaro pour Elle, de langverwachte vrouwelijke tegenhanger van Azzaro pour Homme (1978), werd uitgebracht in 2015, gevolgd door een Eau de Toilette-versie in 2017.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer