€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Moonlight door Ariana Grande

Per Pagina
Sorteren
Moonlight van Ariana Grande is een fruitige floraal luchtje voor vrouwen.

De opening van Moonlight is een fruitig met hints van rode bessen. Later verzacht het een beetje, in het hart vind je Grande's kenmerkende noot, marshmallow, voordat het opdroogt tot de basis van sandelhout. Dit is een zoete, maar toch volwassen geur.

Moonlight won Superdrugs retailer award in 2018 voor de prachtig ontworpen verpakking. Dit luchtje komt in de schattige kenmerkende gefacetteerde fles die in Ariana's eerste luchtjes werd gebruikt en er zit een donzige lavendel gekleurde pompon op de dop. De look past perfect bij de sensuele, vrouwelijke geur in de fles.

Moonlight werd in 2017 door Ariana Grande uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer