€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Ariana Grande Parfum & Damesgeur

Op 26 juni in 1993 werd Ariana Grande-Butera, beter bekend als Ariana Grande of Ari, geboren in Florida. De actrice, danseres en zangeres begon haar carrière in 2008 met een rol in de broadway musical 13. Na haar rol in Nickelodeons originele TV-serie Victorious werd Ariana pas echt beroemd. Na het zingen van de soundtrack van de show tekende Ariana een record contract in 2012. Haar eerste album Yours Truly werd uitgebracht in 2013 en haar tweede album My Everything kwam uit in 2014. Beide albums kwamen op nummer 1 in Amerika.

In 2015 bracht Ariana Grande haar eerste parfum 'Ari' uit. Een verleidende, zoete geur voor vrouwen en jongedames. Ari (2015) is verpakt in een schattige flacon met pom-pom en bevat noten van marshmallow, fruit en muskus.

Ariana bracht op valentijnsdag in 2016 een limited edition unisex geur uit ter ere van haar broer Frankie. Hiermee wilde Ari laten zien dat het niet nodig is om een product een label te geven en dat ieder kan kiezen of deze geur iets voor hem/haar is ongeacht welk geslacht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer