€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Aquolina Parfum & Damesgeur

Aquolina is een Italiaans cosmetica en parfummerk. Het populairste Aquolina product is de geliefde Pink Sugar, een mierzoete geur die als meerdere variaties is uitgebracht.

Het bedrijf werd opgericht door Antonella Pascale en is deel van het bedrijf Selectiva SPA. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf voornamelijk body lotions en cosmetica. De focus van zowel Selectiva als Aquolina ligt op het produceren van gourmand producten. Dit betekent niet dat je hun producten kan eten, maar dat de geuren geïnspireerd zijn op eetbare producten. Vandaag de dag zijn hun producten in meer dan 50 landen verkrijgbaar.

Pink Sugar is verreweg het bekendste Aquolina product. De heerlijke geur combineert lagen van karamel, suikerspin en marshmallow. Het is een krachtige geur die lang blijft hangen. Dit is een suikerspin parfum die werd uitgebracht in 2004 en is een must voor iedereen die van snoep houdt. Gold Sugar (2013) is een bloemige variant van Pink Sugar en bevat extra accenten van oranjebloesem, kokosnoot en crème. Pink Flower (2015) werd wat later aan de collectie toegevoegd en mixt roos, fris fruit, bessen met accenten van kruiden en zwarte peper. Dit is een volwassenere variant van de klassieke Pink Sugar parfum. Meeste Pink Sugar producten zijn beschikbaar en geschenkverpakkingen met een parfum spray, body lotion en douchegel.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer