€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Alexander McQueen Parfum & Damesgeur

Alexander McQueen, geboren als Lee McQueen in Londen op 17 maart 1969, verliet op zestien-jarige leeftijd school om zijn droom waar te maken. In 1992 openede hij zijn eigen studio in Londen en kreeg al snel een reputatie voor zijn controversiële ontwepen en collecties, waaronder "bumsters" en "highland rape". In 1998 veroorzaakte hij ophef door tijdens een show auto-robots witte jurken te laten bespuiten en een gehandicapte dame in prachtige, houten benen over de catwalk te laten lopen.

Hij is de jongste ontwerper ooit die de titel "Britse Ontwerper van het Jaar" (1996, 1997 en 2001) heeft mogen ontgangen.

Spijtig genoeg benam hij zich van het leven begin 2010. Hij wordt gemist door zijn vrienden, familie en de modeindustrie.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer