€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Adidas Parfum & Damesgeur

Adidas werd in 1949 door gebroeders Adolf & Rudolf Dassler gesticht. Het bedrijf heeft sindsdien verschillende keren nieuwe eigenaars gevonden, maar het heeft nooit concentratie op hun ware passie verloren; om de beste producten en oplossingen voor onze sportieve behoeften te produceren. Over de jaren groeide het bedrijf tot het globale fenomeen dat wij vandaag herkennen, Adidas is overal terug te vinden! Van golf tot voetbal, tennisbanen tot zwembad en zelfs de Olympische spelen, Adidas heeft iets voor iedere sporter.

Adidas heeft nu een breed assortiment van producten zoals tassen, schoenen en andere sportartikelen, zelfs verfrissende body en douchegels, deodorants en geurtjes. Ze bieden ook een goed assortiment van geurtjes voor dames, met iets voor iedere smaak en stijl; de aromatische accenten van Citrus Energy (2000), de bloemige accenten van Pure Lightness (2008), de heerlijke fruitigheid van Fruit Rhythm (2008), de dynamische en zoete accenten van Fresh Escape (2010), the houtige citrus accenten van Happy Game (2011) en veel meer.

Of u nu een actieve vrouw bent die houdt van zichzelf te genieten, van sport en fitness, of gewoon een all-out Adidas fan bent, u zult zeker iets geschikt tussen hun aanbod van vrouwen parfums, deodorants en douchegels vinden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer