€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Adam Levine Parfum & Damesgeur

Adam (Noah) Levine, geboren in 1979, is een Amerikaanse zanger, songwriter en acteur. Hij richtte zijn eerste band op toen hij nog op school zat. Onder de naam Kara's Flowers speelde hij samen met Jesse Carmichael, Mickey Madden en Ryan Dusick. De band kende wel succes en waren te zien in de populair tv-show Beverly Hills 90210, maar dit was helaas niet genoeg en ze besloten uit elkaar te gaan.

In 2000 kwamen ze weer bij elkaar en besloten de band nog een kans te geven. Met een nieuw lid, gitarist James Valentine, brachten ze hun debuutalbum Sons About Jane uit als Maroon 5. Het album werd multi-platinum in Amerika en in de jaren daarna ontvingen ze drie Grammy Awars, twee Billboard Music Awars, twee Amerikaanse Music Awards, een MTV Video Music Award en een World Music Award.

In 2007 was Adam Levine voor het eerst op tv te zien en kwam hij op bezoek bij de zeer populaire Saturday Night Live show. Hij verscheen ook op Comedy Central in de serie " A Night of Too Many Stars" en "Jimmel Kimmel Live". In 2011 werd hij gekozen als jurylid voor de realityserie "The Voice". Zijn team won meerdere keren met daaronder Tessane Chin en Jordan Smith.

In 2012 werd 2012 uitgenodigd om een rol in American Horror Story: Asylum te spelen. De scenes werden opgenomen in de zomer rondom zijn tourschema. Adam had ook een rol in de romantische drama Begin Again waar hij het ex-vriendje van Keira Knightley speelde. De film ontving goede reacties en was te zien bij het Toronto International Film Festival in 2013.

In 2013 bracht Adam Levine zijn eerste geuren uit: Adam Levine for Men en Adam Levine for Women.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer