€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Acca Kappa Parfum & Damesgeur

Acca Kappa is een verfijnd Italiaans bedrijf dat bekend staat voor hun een eigen hoogwaardige parfums, professionele borstels en lichaamsverzorging producten. De Krüll familie leiden het bedrijf al sinds 1869 en tot heden is het nog steeds een door familie-gerund bedrijf dat trouw blijft aan de tijdloze waarden van Italiaanse kwaliteit.

Dit historische merk helpt hun klanten een speciale lifestyle te verwezenlijken, dat gevoel van voltooiing en succes. Hun liefde voor de natuur komt overal in hun producten voor, net zoals hun passie voor natuurlijke en authentieke schoonheid. Hun verhaals is dat van een ware lifestyle, een waar onderdeel van de Italiaanse cultuur.

Hun assortiment van parfums voor dames staat bekend voor hun heerlijke mengelingen van boeketten, vol van de beste ingrediënten beschikbaar in Italië. Giardino Segreto, beter bekend als het parfum van de Geheime Tuin, is een heerlijke symfonie van bloemige accenten. Andere populaire geurtjes uit hun assortiment zijn heerlijk zachte Wisteria, de mystificerende Blue Lavender en de delicate accenten van Calycanthus. Hun assortiment van geurtjes voor dames bevat ook een selectie van Eau de Colognes, Eau de Toilettes en zelfs solide parfum, iets wat hedendaags al wat zeldzamer voorkomt.

Laat u meevoeren door de Italiaanse droom, de schoonheid, la dolce vita - Acca Kappa.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer