Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Abercrombie & Fitch Parfum & Damesgeur

Abercrombie & Fitch werd in 1892 opgericht als een exclusieve sport en jacht goederen retailer in Manhattan, New York. De oprichters, David T. Abercrombie en Ezra H. Fitch, specialiseerden zich in de verkoop van hoogwaardige goederen zoals hengels, tenten en dure jachtgeweren. Het succes van het bedrijf duurde helaas maar tot 1976, toen faillissement hun uiteindelijk tot de sluiting van hun hoofdwinkel in Manhattan dwong. In 1978 werd er nieuw leven in de naam van het merk ingeblazen en dit was het begin van de lange reis om één van de meest avontuurlijke en gedurfde damesmode en parfum handelaars te worden.

Abercrombie & Fitch werd aanvankelijk geherlanceerd als een mail-order bedrijf voor jacht-mode en dergelijke, maar tegen 1985 hadden ze weer nieuwe winkels in New York, Beverly Hills en Dallas. Deze wederopleving trok de aandacht van The Limited, een grote mode-handelaar van Ohio die de rechten op Abercrombie & Fitch opkochten en al snel ontwikkelde de naam zich in het casueel luxury lifestyle merk dat we vandaag herkennen. De gedurfde reclame en filantropie van het bedrijf kreeg steeds meer attentie van de media en zo viel Abercrombie & Fitch ook in het publieke oog. Zozeer zelfs dat ze nu een aantal dochterondernemingen hebben zoals Abercrombie Kids, Hollister Co en Gilly Chicks, en het merk heeft nu meer dan 1000 winkels wereldwijd. Women's Wear Daily beschreef Abercrombie & Fitch als een "neo-preppy" merk met een sterke reputatie voor duurzame kwaliteit en luxe.

Het assortiment van Abercrombie & Fitch parfums is misschien niet zo uitgebreid als andere modemerken, maar ze hebben zeker een goede indruk gemaakt en we kunnen in de toekomst zeker nog meer van hun verwachten. Of u nu liever het weelderige boeket van accenten in hun parfum "8" draagt, of de elegante frisse accenten in "Perfume #1" of "Wakely", u zal zeker verliefd worden op hun verleidelijke modieuze geurtjes.

Abercrombie & Fitch - de liefde, de inspiratie, de trend
Toon Meer