€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Maybelline

Per Pagina
Sorteren
Maybelline is een cosmetica-merk dat opgericht is door Tom Lyle Williams in 1915. Williams was slechts 19 jaar oud toen hij zijn bedrijf startte en verkocht het pas in 1967 toen hij een aanbod kreeg die hij niet kon afslaan.
Williams inspiratie kwam van zijn zus Maybel die Vaseline gebruikte om haar wenkbrauwen en wimpers op te laten vallen. Dit deed zij om indruk te maken op de man waar ze verliefd was op was. Tom begon Vaseline met kolen te mixen om wimpers donkerder te maken en dit was een onmiddelijk succes. Williams maakte niet alleen het eerste soort mascara, maar Maybel kreeg ook de man op wie ze indruk wou maken en werden later getrouwd.

In 1991 bracht Maybelline hun slogan "Maybe she's born with it" (lees: misschien is zij ermee geboren) uit. Dit wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt in hun reclames. Hun reclames staan ook bekend door de prachtige modellen die erin te zien zijn zoals Gigi Hadid die een contract voor TV en tijdschrijft advertenties tekende in 2015.

De Fit Me collectie van Maybelline was erg succesvol en bevat concealers, foundations, poeders en blushes. De populairiteit van de collectie bleef groeien met steun van bloggers en vloggers van over de hele wereld. De collectie is ontworpen om de drager een lichte en natuurlijke look te geven tegen betaalbare prijzen.
De Color Sensational collectie is een andere populaire collectie van Maybelline. Het bevat elke kleur en pigment voor je lippen die je maar kunt bedenken. De collectie bevat lippenstiften, lipglossen, lippotloden in matte, satijn, romige en glanzende finishes.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer