Opruiming | Beperkte Beschikbaarheid | Koop Nu

Parfum Klik Loyaliteitspunten

Parfum Klik heeft nu een loyaliteitsprogramma dat actief is voor al onze klanten.

Hoe begin ik met het verzamelen van loyaliteitspunten?

Voor elke €1 uitgegeven op www.parfum-klik.be ontvangt u 1 loyaliteitspunt dat €0,01 korting geeft op uw volgende aankoop. De verdiende loyaliteitspunten worden toegevoegd aan uw account zodra de betaling is voltooid. U moet zich registreren om deze loyaliteitspunten te ontvangen. Elk punt is €0,01 waard.

Voor elke herhalingsaankoop ontvangt u extra loyaliteitspunten en deze kunnen gespaard of ingewisseld worden wanneer u wilt! Hoe meer u spaart, hoe groter de korting op uw volgende aankoop.

Hoe wissel ik de punten in?

Punten zijn inwisselbaar tijdens het afrekenen en kunnen worden gebruikt voor alles wat op de website staat, zodat u zichzelf een beetje en vaak kunt trakteren of uw punten kunt opsparen voor dat speciale artikel dat u op het oog hebt. Met 500 punten die €5 waard zijn, zult u in staat zijn om uw punten in een mum van tijd in te wisselen.

Hoe kan ik controleren hoeveel punten ik al heb gespaard?

Meld u gewoon aan bij uw account, waar u uw eerdere bestellingen en verzamelde loyaliteitspunten en wat er momenteel beschikbaar is kunt bekijken.


Niet alleen verdient u standaard punten op wat u koopt bij Parfum Klik, maar van tijd tot tijd zult u ook tal van opwindende Bonus Promoties vinden op de website waarbij dubbele of zelfs driedubbele punten op bepaalde producten worden aangeboden aan de klanten.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer