€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Kerst Winkel

Inspiratie voor Kerstcadeaus

Op zoek naar een kerstcadeau? Bij Parfum Klik heb je zo iets gevonden voor hem of voor haar dankzij onze grote collectie aan betaalbare cadeaus als luchtjes, make-up sets, crèmes en veel meer van de beste merken voor geweldige prijzen. Bekijk ons assortiment en vindt het perfecte cadeau. We hebben zelfs kleine geschenken voor minder dan €5!
Weet je nog niet wat je voor je geliefden moet kopen? We hebben ook cadeaukaarten voor kerst! Bepaal zelf de waarde en voeg een persoonlijk bericht toe.

Bezorgtijden Rond de Feestdagen

Het is alweer bijna kerst. Bestel voor maandag 16 december voor 17.00 om je cadeaus op tijd binnen te hebben. Doe nu je kerstinkopen en ontvang je cadeaus op tijd!

Aangepast Retourbeleid Kerst

Maak je geen zorgen als je niet het juiste cadeau hebt besteld, we verlengen het retourbeleid rond de feestdagen, dus je hebt tot 13 januari 2020 in plaats van de gebruikelijke 28 dagen na aankoop om ongebruikte en ongeopende producten terug te sturen voor een terugbetaling van de productprijs. Dit geldt voor bestellingen die geplaatst zijn tussen 6/11 en 7/12. (onder voorbehoud van het standaard retourbeleid).
ergeet niet om de leveringsinformatie te bekijken om er zeker van te zijn dat de bestelling op tijd binnen komt voor de feestdagen!
Vergeet niet dat je €1 korting krijgt op elk product wat je extra bestelt als je meer dan één item koopt.
Leveringsinformatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.