Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten
Guinot Newhite Brightening UV Shield SPF50 30ml

Guinot Newhite Brightening UV Shield SPF50 30ml

Guinot Newhite is een innovatieve huidverzorgingscollectie die geschikt is voor alle huidtypes. Het verheldert en het egaliseert de kleur van je huid.

Zeg vaarwel tegen huidpigmentatie en hallo tegen een lichtere en gloeiende huid wanneer u voor de Newhite huidverzorgingslijn kiest. De collectie bestaat uit reinigingsproducten, serums, reinigingsoliën, SPF-dagcrèmes, nachtcrèmes en gezichtsmaskers.

Deze Guinot-producten worden gebruikt om pigmentvlekken die zijn veroorzaakt door zonschade te verbeteren en om te helpen bij een door hormonen veroorzaakte ongebalanceerde melanineproductie.

Deze intensieve huidverzorgingsproducten verwijderen donkere vlekken en helderen de teint van je huid in 30 dagen. Enkele van de zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten zijn:
- Vitamine C, voor het verlichten van de opperhuid, het vorhogen van de collageenproductie en bescherming tegen antioxidanten en vrije radicalen.
- Melanoxyl, een complex van witte kool, dat de door UV geïnduceerde melanineproductie helpt te vertragen om pigmentatie te verminderen.

Collectie: Newhite
Geslacht: Vrouwen
Merk: Guinot
Producttype: Zonnebescherming
SPF: SPF 50
Je ontvangt eenTrack & Trace code voor je bestelling. De verwachte leverdatum wordt aangegeven op de Winkelmand pagina en in de bestelbevestiging.
Land
Standaardlevering €4,95
België Bezorging vanaf €200 : GRATIS
Standaardlevering binnen 2-4 werkdagen
Standaardlevering €4,95
Nederland Bezorging vanaf €200 : GRATIS
Standaardlevering binnen 5-9 werkdagen
Guinot
Guinot Newhite Brightening UV Shield SPF50 30ml
RRP : €57,00
Onze Prijs :
/ Bespaar €26,70
€30,30  

Kijk ook eens naar