Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Versace Aftershave & Herengeur

Versace is een Italiaans modehuis dat in 1978 door Gianni Versace opgericht werd. Het modehuis produceert niet alleen kleding collecties voor beide dames en heren, maar ook geurtjes, cosmetica, accessoires en huisartikelen. De Gianni Versace collecties vonden inspiratie in pop-kunst en oude Grieks-Romeinse kunst.

Versace had vele beroemde vrienden die zijn creaties omarmden en met trots op speciale gelegenheden en feestjes droegen. Zijn zuster, Donatella Versace, overnam na Gianni's overleden in 1997 de representatie van het modehuis als beide de vice-president en hoofd ontwerpster voor Versace.

Het modehuis is ook bekend voor hun populaire stijl en Versace's kledingstukken worden wel vaker op de rode loper gezien, of zelfs tijdens live-optredens van beroemdheden zoals Jennifer Lopez. Lady Gaga is een goede vriendin van Donatella en heeft ook haar populariteit in de jongere generatie als een marketing platform voor het modehuis aangeboden. Elton John was ook een goede vriend van de Versace familie en heeft na Gianni's overlijden het album "The Big Picture" aan Gianni toegwijd.

Het Versace assortiment van geurtjes heeft beide mannelijke en vrouwelijke collecties en worden door EuroItalie s.r.l. geproduceert. Versace L'Homme werd in 1986 gelanceerd en bevat een heerlijke mengeling van accenten zoals patchouli, basilicum, leer en pimento. Tien jaren later lanceerde Versace The Dreamer, een houtige geur met accenten van tabak, jenever en slangenkruid. Eau Fraiche van Versace is een mannelijke aquatische geur dat accenten van saffraan en musk op de huid achterlaat. Verder is er ook de mannelijke Blue Jeans, een pittig zoete en frisse geur met accenten van basilicum, citroen, palissander hout en lavendel.
Toon Meer