€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Ralph Lauren Aftershave & Herengeur

Ralph Lauren is een Amerikaanse mode-ontwerper beroemd voor zijn Polo merk. Volgens Forbes is hij ook de 191ste rijkste persoon ter wereld. In 1966 startte Ralph Lauren met de productie van dassen uit oude doeken en verkocht deze aan verschillende kleine winkels in New York. De Neiman Marcus luxe-winkel koopte op een gegeven dag meer dan 1000 verschillende exemplaren en zo begon het succes van Ralph Lauren. In 1967 opende hij zijn eigen winkel onder de naam "Polo" en de volgende 5 jaren groeide zijn carrière tot een fenomenaal succes. Hij won een COTY award voor zijn mannelijke kleding collectie, introduceerde het Polo logo op pakken voor dames en lanceerde ook het kort gemouwde piquet met het Polo logo, wat meerdere mensen nu simpelweg een "polo-shirt" noemen. Ralph Lauren heeft nu 13 verschillende collecties, 8 voor heren en 5 voor dames. Zijn creaties variëren van sportieve collecties tot meer formele kledij. Hij wou comfortabele en elegante lijnen ontwerpen om de Amerikaanse mode te symboliseren.

Ralph Lauren's collecties van geurtjes worden onder samenwerking met L'Oreal en COTY geproduceerd. De eerste mannelijke geur van Ralph Lauren was Polo, een frisse geur met een mengeling van gesofisticeerde maar jeugdige accenten zoals basilicum, artemisia, warme tabak en leer. Een andere populaire geur, ook een best-seller van Ralph Lauren, is Safari. Deze heerlijke geur werd in 1992 gelanceerd en bevat een mengeling van accenten waaronder pittige citrus en warme lavendel. Ralph Lauren Blue Sport is een frisse mannelijke geur met accenten van groene appel, mandarijn, munt en gember. De Big Pony collectie werd gebaseerd op het concept dat iedereen individueel en veelzijdig is en bevat daarom ook vier verschillende geurtjes voor verschillende karakters en gelegenheden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer