Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Prada Aftershave & Herengeur

Prada is een Italiaans luxurieus mode bedrijf dat opgezet is in 1913 door de broeders Mario en Martino Prada. Het bedijf is momenteel onder de directie van Miuccia Prada, Mario's kleindochter, sinds 1978. Miuccia's creaties werden als eerst vrijgegeven in 1979 en resulteerde in groot succes.

Toen Miuccia kennis maakte met Patrizio Bertelli, een entrepeneur met een leder bedrijf, creëerde ze haar eerste rugzakken en handtassen die al snel hun best verkopende producten werden. Ze slaagde erin om een tweede boutique in Milaan te openen. Tegen die tijd had ook Bertelli zich aangesloten bij het bedrijf. Haar eerste vrouwenmode collectie werd gedebuteerd in 1988, een jaar na haar trouwerij met Bertelli. In 1992 introduceerde ze een haute couture lijn vernoemd naar haar bijnaam, Miu Miu. Deze modelijn presenteert een creatieve collectie van kleding die allemaal een hinten van een ongewone stijl en lelijk-chic bevatten. De mannen collectie werd geintroduceerd in 1993.

Prada's geuren worden gemaakt in samenwerking met Puig, wie ook samenwerkt met andere beroemde mode bedrijven zoals Jean Paul Gaultier en Valentino. De eerste geur die de massa veroverde was "Prada Eau de Parfum" in 2004. Alhoewel Prada's geuren oorspronkelijk niche, ambachtelijk gemaakte producten die alleen samengesteld werden door één akkoord waren. Later werden deze gerepresenteerd met een kleine aanpassing, wat de zo bekende "Infusion" collectie werd. "Infusion D'Homme" is een Eau de Toilette voor mannen, waarvan het voornaamste akkoord, Iris, wordt gecomplimenteerd door vetiver en wierook. Andere populaire geuren voor mannen zijn "Luna Rossa", "Prada Man" en "Amber Pour Homme".
Toon Meer