Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Paco Rabanne Aftershave & Herengeur

Paco Rabanne aftershave voor mannen is een ideaal geschenk. Hier bij Parfum Klik hebben we een groot assortiment Paco Rabanne-geurtjes voor hem, allemaal tegen geweldige prijzen. Bekijk onze selectie inclusief colognes, aftershave-lotions en geschenksets.

Paco Rabanne is een Spaans-Franse mode-ontwerper en parfummagnaat. Rabanne zich na haar afstuderen tot architect tot sieraden en werd uiteindelijk halverwege de jaren zestig aangenomen door merken als Dior en Balenciaga. Hij bleef zijn kennis van mode en design uitbreiden en al snel bracht hij mode uit die perfect was voor de swingende jaren zestig. Hij begon zijn eigen bedrijf in 1966.

In 1973 werd de eerste herenaftershave van Paco Rabanne, Paco Rabanne Giet Homme uitgebracht, een op kappers geïnspireerde Fougére met aromatische noten. De vierkante groene fles is iconisch geworden en past goed bij de schone, grasachtige geur. De meest populaire Paco Rabanne parfum is zonder twijfel 1 Million (2008). Deze gouden fles is voor veel mannen een onmisbaar geworden en met zijn prachtige mix van houtachtige en kruidige noten is het een sensuele favoriet die een bestseller van dit merk blijft. Bekijk ons ​​assortiment goedkope Paco Rabanne-geurtjes en pak vandaag nog een geweldige deal.
Toon Meer