Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Mugler Aftershave & Herengeur

Thierry Mugler is een wereldberoemde parfumeur met meer dan 80 verschillende geurtjes in zijn assortiment. Thierry is een Franse mode-ontwerper die zich al van jongs af aan liever op ontwerpen dan school concentreerde en dit was natuurlijk ook een grote bijdrage aan zijn toekomstig succes. Hij is geen generieke designer en wordt ook steeds weer als een enigszins bizarre en excentrieke knaap beschreven.

In 1978 opende Mugler zijn eerste boetiek in Parijs op de Place des Victoires, een heel centrale locatie in de hoofdstad van Frankrijk. Dit was ook het jaar dat hij zijn eerste kledinglijn voor heren lanceerde, een collectie van veelzijdige moderne kledingstukken waarvan gezegd werd dat het een herwerkte klassieke mannelijkheid opwekte in de mode-industrie. Zijn collecties vingen snel de aandacht van het grote publiek en kregen zo ook meer en meer internationale erkenning. In 1993 creëerde Mugler het beroemde klein zwart jurkje voor Demi Moore's rol als actrice in Indecent Proposal en in 2002 werkte hij samen met Cirque du Soleil aan de kostuums en personages in de show. In 2009 werkte hij zelfs aan de kledingstukken voor Beyonce's wereldtour van "I Am".

Zijn eerste geur voor heren kwam na het succes van zijn eerste parfum voor dames, Angel, een revolutionaire geur dat ook meteen de eerste geur in een nieuwe categorie van parfums was - de Gourmand categorie. De mannelijke versie van dit parfum werd Angel Men genoemd, of kortweg A*Men. Angel werd op heerlijk zoete en warme accenten zoals vanille, chocolade en karamel gebaseerd en was meteen een wereldwijde hit met een fenomenale recordomzet. Het flesje werd ook door Mugler ontworpen en er zijn twee verschillende varianten; een glanzende metalen versie en dan een rubberachtige zwarte versie.

Andere populaire Mugler geurtjes voor heren zijn de orientaals houtige accenten van B*Men (2004), de fris houtige accenten van ICE*Men (2007), de heerlijk diep orientaalse accenten van A*Men Pure Coffee (2008), de aromatische citrus accenten van Mirror Mirror for Men (2008) en de sensuele leerachtige accenten van A*MEN Les Parfums de Cuir (2012). Thierry Mugler heeft ook een breed assortiment van unisex geurtjes zoals Chyprissime, Fougere Furieuse, Oriental Express en Supra Floral.
Toon Meer