€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Mäurer & Wirtz Aftershave & Herengeur

Mäurer & Wirtz, bekend voor hun geuren Nonchalance (1960), 4711 (1792) en Tabac (1955), werd in Aachen opgericht door Michael Mäurer en zijn stiefzoon Andreas August Wirtz in 1845. In het begin produceerde het bedrijf zachte zepen, wasmiddel en geparfumeerd toiletzeep. In de laatste twee eeuwen hebben ze een buitengewone groei ondervonden en hun producten worden nu verkocht in meer dan 140 landen verspreid over de hele wereld. Hun wasmiddelen, zeep, geuren en cosmetica zijn verdeeld in drie divisies: Beauty, Prestige en 4711. De intieme connectie tussen traditie en het moderne heeft Mäurer & Wirtz al generaties lang in stand gehouden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer