Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Laura Biagiotti Aftershave & Herengeur

Laura Biagiotti werd geboren in Rome, 1943 en is een Italiaanse mode ontwerpster. Haar moeder was een kleermaakster, wie de uniformen van de Italiaanse airline "Alitalia" ontwierp. Laura sloot zich aan bij het familie bedrijf en na een aantal jaar opende ze haar eigen bedrijf samen met Gianni Cigna, wie later haar echtgenoot zou worden. Ze lanceerde haar eerste vrouwen collectie in 1972 en het werd al snel een groot succes. De kwaliteit van haar materialen werden zodanig gepopulariseerd, zodat ze draagbaar werden voor elke vrouw. Haar dameskleding was comfortabel, maar behield zijn luxurieuze en modieuze aspecten en werd daardoor geliefd bij vele.

Laura Biagiotti's succes werd beide nationaal en internationaal erkend. Ze ontving de Ridder van de Arbeid onderscheiding van de Italiaanse ex-president, Oscar Luigi Scalfaro, voor haar lange carrière in mode. In 1992 ontving ze de Vrouw van het Jaar onderscheiding in New York en een jaar later werd ze de Marco Polo onderscheiding aangeboden in Bejing, aangezien ze Italiaanse collecties naar China had gebracht in 1988. Gelijkwaardig ontving ze een onderscheiding van Mikhail Gorbachev's kleindochter, omdat ze de eerste Italiaanse was om een collectie te presenteren in Rusland in 1995. Haar meest recente onderscheidingen werden haar beide verstrekt in 2011, één door de Italy-USA Foundation en de ander door President Napolitano.

Haar eerste geur was "Fiori Bianchi", geïntroduceerd in 1982. Haar kenmerkende parfum en beste verkopende is "Roma".
"Roma Uomo", de geur voor mannen, werd uitgebracht in 1995 en het is houtige, frisse en aromatische geur. De fles is gevormd naar een oud Romijns zuil, met een gepaste basis en schacht. "Mistero di Roma Uomo" is een frisse zomer geur samengesteld door noten van mandarijn, grapefruit en sandelhout. "Tempore Uomo" is een houten kruiden geur, gepresenteerd in 1999.
Toon Meer