€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Lalique Aftershave & Herengeur

Lalique is opgericht door René-Jules Lalique in 1888. Het bedrijf produceert juwelen met kristal en moderne materialen zoals glazuur. De bekende juwelier is beroemd geworden door de awards die hij heeft gewonnen met betrekking tot de art decó decoratie die hij ontworpen heeft voor prestigieuze publieke plekken.

Lalique begon zich later te focussen op de productie van glas, voornamelijk parfumflesjes, meubels, kunst en decoratie voor in huns. Lalique creeert sinds 1992 geuren waaronder de bekende Encre Noire, Electrum, Bronze en Amethyst.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer