Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Hugo Boss Aftershave & Herengeur

Hugo Boss werd in 1924 in Metzingen, Duitsland, gesticht als een herenkleding zaak. In 1970 begon het bedrijf heel snel te groeien en de naam Hugo Boss is nu in meer dan 120 verschillende landen terug te vinden. In recente jaren heeft deze modegigant besloten om ook meer aandacht aan de modemarkt in het Verre Oosten te focussen om zelfs nog meer omzet te vermogelijken.

Hedendaags wordt herenkleding in verschillende subdivisies onderverdeeld zoals Boss Black (of ook gewoon Boss genoemd) voor klassieke herenkleding, wat ook het grootste aandeel in de subdivisies heeft; Boss Orange voor meer dagelijkse herenkleding; Boss Selection voor een meer volwassen stijl; Boss Green voor een meer sportieve stijl (voorheen ook Boss Sport genoemd); Hugo voor een meer progressief moderne stijl van kleding. Hugo Boss kleding is ook vaak op prestigieuze modeshows terug te vinden.

In 1985 lanceerde Hugo Boss hun eerste geur en deze, zoals al hun eerste geurtjes, was aan de heren gericht. Hugo Boss Number One is zelfs vandaag nog heel populair.

Vanaf 1990 lanceerde Hugo Boss veel meer populaire herengeuren zoals Hugo (1995), Boss Bottled (1998) en Boss in Motion (2002). Het "In Motion" assortiment heeft sindsdien verschillende variaties gekregen, zoals In Motion Electric, In Motion Green, Black en White.

Hugo Boss aftershaves en herengeuren worden nu vaker door beroemheden gesponsord, waaronder Ryan Reynolds voor de 2010 lancering en reclame campagne van Boss Bottled Night en F1 piloot Jenson Button voor de 2012 Boss Bottled Sport.

Hugo Boss - in stijl
Toon Meer