Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Estee Lauder Aftershave & Herengeur

Estee Lauder was één van de eerste internationale bedrijven die zich in de lucratieve markt van beauty en cosmetica gevestigd heeft. Estee Lauder werd in 1946 gesticht door Joseph Lauder en zijn vrouw, Estee. Nu is het bedrijf globaal bekend als één van de grootste en beste fabrikanten en handelaars van prestige huidverzorging, make-up, parfums en haarproducten. Het hoofdkwartier is momentaan in Manhatten, maar hun roots blijven natuurlijk in Frankrijk, waar Estee geboren was.

In 1964 lanceerde Estee Lauder ook een tweede merknaam, Aramis, internationaal bekend voor aftershaves en verzorgingsproducten voor heren. Een andere merknaam van Estee Lauder is Clinique, een bedrijf dat in 1976 het eerste bedrijf werd dat naast cosmetica en verzorgingsproducten voor dames ook een assortiment voor heren uitbracht. Clinique is zelfs vandaag nog één van de meest populaire merken voor mannelijke verzorginsproducten.

De populariteit van Estee Lauder groeide ieder jaar en nu hebben ze verschillende andere merknamen onder hun zoals Michael Kors, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Sean John Fragrances ezv. Estee Lauder overleed helaas in 2004 maar de directie van het bedrijf blijft nog steeds in de handen van de Lauder familie en beide haar zoon en kleinzoon zijn daarin sterk betrokken. Tussen al de verschillende merken onder Estee Lauder zijn ongeveer 80 verschillende parfums terug te vinden, de meerderheid waarvan aan dames gericht zijn, en het bedrijf heeft nu wereldwijd meer dan 38000 werknemers.

Estee Lauder introduceerde in 1953 het populaire "Youth Dew", wat ook als badolie gebruikt kon worden en dit werd na de oorlog een absolute luxe dat iedereen wou hebben. Na een paar jaren kwamen er ook meer mannelijke geurtjes in hun assortiment. De meest populaire geurtjes voor heren in hun assortiment zijn de aromatische Lauder for Men (1985), de houtige accenten van Metropolis (1987), de aromatisch frisse en houtige accenten van Pleasures for Men (2001), de Orientaals houtige en balsamische Intuition for Men (2003), de heerlijk bloemige en houtige Beyond Paradise for Men (2004), de warme en pittige accenten van Brasil Dream for Him (2009) en de Orientaalse unisex geur Wood Mystique (2011).
Toon Meer