Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Davidoff Aftershave & Herengeur

Zino Davidoff was in 1906 geboren te Ukraine, in een Joodse tabakshandelaars familie. Hij was de oudste van vier zonen die het toen politisch instabiele Kiev met zijn ouders ontvluchtte, die besloten hadden om zich in Genève in Zwitserland te vestigen. Al snel na hun aankomst in Genève opende de familie een tabakswinkel om hun eermalige handel weer voort te zetten. Na het afronden van zijn opleiding in 1924, reisde Zino door Latijns-Amerika om meer over de handel in tabaksproducten te leren, wat hem naar plaatsen zoals Brazilië, Argentinië en tenslotte ook Cuba voerde, waar hij voor het eerst de Cubaanse sigaren zag tijdens de twee jaar die hij op een plantage verbracht.

Na zijn terugkeer naar Zwitserland in 1930, overnam Zino de winkel van zijn ouders met de bedoeling om het bedrijf met zijn nieuw gevonden inspirate en kennis uit te breiden. Wat oorspronkelijk een bescheiden tabakswinkel voor vermogende klanten was groeide al snel uit tot een zeer succesvol bedrijf. Davidoff greodie zelfs gedurende de tweede wereldoorlog dank de neutrale politische stance van Zwitserland, wat het land en haar inwoners destijds natuurlijk een hele boel elende spaarde in vergelijking met sommige andere Europese landen.

Zino verkocht zijn tabakswinkel uiteindelijk aan het Max Oettinger Company in 1970, maar Zino bleef tot aan zijn dood in 1994 een merk ambassadeur voor het Davidoff merk. In 2006 koopte Imperial Tobacco het globale handelsmerk voor Davidoff cigaretten voor circa €500 miljoen.

Na meerdere fusies en overnames breide Davidoff zich ook uit naar lederwaren, mode-accessoires, koffie en geurtjes. De Davidoff parfums en aftershaves worden nu onder exclusieve overeenkomsten met Coty Inc geproduceerd. De meest populaire geurtjes en aftershaves voor heren in hun assortiment zijn de originele Davidoff for Men (1984), de heerlijk diepe en mannelijke accenten van Zino Davidoff (1988) en de tijdloze klassieker Cool Water (1988). Andere populaire geurtjes in hun assoritment voor heren zijn aromatisch Orientaalse accenten van Davidoff Relax (1990), de pittige en frisse accenten van Echo for Men (2003), de warme en houtige accenten van Silver Shadow (2005), de houtige citrus accenten van Adventure for Men (2008), de pittige Orientaalse accenten Hot Water for Men (2009), de aromatische citrus mengeling in Champion (2010) en de poederachtige aromatische accenten van The Game (2012).

Davidoff for Men - beleef ieder moment tot het maximum.
Toon Meer