Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Cristiano Ronaldo Aftershave & Herengeur

Cristiano Ronaldo is een Portugese voetballer die uitgegroeid is tot één van de succesvolste spelers uit de 21ste eeuw. Niet alleen een van de beste, maar ook een van de duurste, zijn overdracht van Manchester United naar Real Madrid in 2009 koste de Spaanse club rond de €70 miljoen. Hij bracht zijn eerste geur, de verfrissende en aromatische Legacy uit in 2015.

Ronaldo was geboren in Madeira, Portugal in de stad Funchal. Zijn vader was een voetbalfan en regelde de spullen voor het locale team dus het was gene wonder dat zijn zoon ook aan voetbal begon. Cristiano was een natuurtalent en speelde al snel voor de beste locale clubs. In zijn tienerjaren stopte hij met spelen door een probleem met zijn hart, maar na een operatie begon hij enkele dagen na het ziekenhuis verlaten te hebben weer met spelen.

Op 14-jarige leeftijd kreeg Ronaldo een plaats bij Sporting CP aangeboden en liet hij zijn geboorteplaats achter om zich te focussen op voetbal. Hij haalde zijn ouders over om school te mogen verlaten zodat hij al zijn tijd kon besteden aan trainen. Al snel kreeg hij aandacht van Engelse clubs en hij tekende in 2003 bij Manchester United. Hij was slechts een tiener, maar kreeg het legendarische #7 shirt aangeboden dat door legendarische United spelers zoals George Best en David Beckham gedragen werd. Toevallig, al deze spelers hebben nu populaire geuren uitgebracht!

Cristiano Ronaldo's technische vaardigheden leverde hem lofprijzing van over de hele wereld op en na zes jaar bij United werd hij overgeplaatst naar Real Madrid. Ronaldo is nu een voetballegende en er zal misschien een film over zijn leven worden gemaakt. Dit allemaal heeft hem een vermogen van meer dan 320 miljoen euro opgeleverd.

Legacy (2015) is een frisse, mannelijke combinatie van bergamot, appel, kaneel, kruiden, ambergrijs, patchouli en vetiver. De Ronaldo aftershave heeft een mysterieuze toon met frisse, aromatische noten. Het is de perfecte sportieve geur voor voetbalfans en iedereen die van geuren van hoge kwaliteit houdt. Cristiano Ronaldo Legacy is ook verkrijgbaar in geschenkverpakkingen en geparfumeerde douchegel.
Toon Meer