Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Carolina Herrera Aftershave & Herengeur

Carolina Herrera is een vrouw met passie en meer dan 30 jaren ervaring in de mode-industrie, gedreven door de wens om een rolmodel voor andere vrouwen te zijn en hun toegang op verfijnde luxe te geven. Herrera lanceerde haar eerste modecollectie toen zij 42 jaar oud was en realiseerde zo haar dromen. Haar emporium begon in het winkelvenster van een bekende boetiek op Park Avenue, waar zij haar bruids-collectie en accessoires tentoonstelde. Nu heeft Herrera ongeveer 280 winkels in meer dan 100 verschillende landen, met een jaarlijkse omzet van enkele miljarden dollars.

Herrera's grootste mode-collectie is voor vrouwen, maar zij heeft ook een liefde voor kleermakerij en heren-mode. Herrera heeft een gesofisticeerde klassieke smaak met een moderne twist, wat merkbaar is aan haar verschillende collecties van de laatste paar decennia en zeker ook in haar collectie van parfums en aftershaves voor heren terug te vinden is.

Na het succes van de in 1988 gelanceerde "Classics" collectie vroeg Herrera voor de hulp van haar dochter, ook Carolina genoemd, om een nieuwe collectie uit te brengen. Met deze collectie wou Herrera een nieuw publiek vangen, namelijks de moderne stadsmensen. Met de 212 collectie wou Herrera geuren creëren die modern, fris en sexy waren zonder enig verlies van de authenticiteit, emotie en elegantie die wij van Carolina Herrera verwachten. Deze collectie bevat meer dan 15 verschillende geurtjes.

De derde collectie, CH genoemd, werd voor liefhebbers van een bepaalde levensstijl gecreëerd. Dit concept komt van Herrera's eigen visie van leven. Deze succesvolle geur werd voor beide dames en heren ontworpen, perfect voor memorabele momenten.
Toon Meer