Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Calvin Klein Aftershave & Herengeur

Calvin Klein is één van de bekendste modenamen in de wereld. De eerste winkel was in het York Hotel in New York City terug te vinden - gesticht door Calvin Klein in 1968. Zijn eerste collectie bestond uit jeugdige kleding en na een publicatie op het voorblad van Vogue groeide Calvin Klein in populariteit en heeft sindsdien ook zijn vaste plek op het mode-circuit.

Calvin Klein is ook één van de succesvolste Amerikaanse modezaken van de laatste 25 jaar, met winsten van meer dan 7 miljarden dollars in recente jaren. 30% van hun omzet komt uit Europa, 50% van Amerika en 20% uit Azië. Calvin Klein zelf heeft eigenlijk niet zo veel winkels, de Calvin Klein producten zijn meestal alleen in geautoriseerde winkels terug te vinden.

De allereerste geur van Calvin Klein werd in 1978 gelanceerd als "Calvin Klein" en het is een gerenommeerde klassieker geliefd bij miljoenen vrouwen van alle leeftijden. Calvin Klein was onvermurwbaar dat zijn klanten het belangrijkste waren en hij luisterde daarom ook naar de suggesties om zijn eerste geurtjes alleen maar aan vrouwen te richten en dit bracht hem groot succes. Hedendaags zijn er meer dan 40 verschillende geurtjes beschikbaar, van parfums tot afterschaves, en sinds 2004 introduceert Calvin Klein iedere zomer een nieuwe editie "Calvin Klein Summer".

Calvin Klein was ook verantwoordelijk voor de relaunch van een paar carrières zoals die van Kate Moss na de beschuldigingen van haar cocaïnegebruik. Andere beroemdheden zoals Zoe Saldana, Andie Macdowell, Eva Mendes en Scarlett Johansson werden ook gekozen om deze modegigant te representeren. Calvin Klein veranderde ook de manier waarop Amerikaanse mannen hun onderkleding kozen, zodat ze nu in plaats van de ouderwetse witte onderbroeken een kleurrijk assortiment met een merknamen kiezen.

Calvin Klein - de nieuwe mode
Toon Meer