Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Cacharel Aftershave & Herengeur

Modegigant Cacharel, gesticht door Jean Bousquet in 1962, heeft winkels in meer dan 9 verschillende landen met een hoofdkwartier in Istanbul. De naam Cacharel is afkomstig van een lokale omgangstaal in de Camargue regio van Frankrijk en heeft betrekking tot de Anas Querquedula, een kleine inheemse eend. De bekendheid van Cacharel kwam pas nadat één van hun roze shirts in 1963 op het voorblad van Elle gepubliceerd werd, sindsdien groeide de reputatie van Cacheral tot de modegigant die wij vandaag herkennen.

De vader van Bousquet verkoopte vroeger naaimachines en dank daardoor verbracht Bousquet zijn jongere jaren met kleding en kleermakerij, wat hij daarna ook aanving te studeren. Hij verbracht 2 jaren als een designer van vrouwenmode vooraleer hij zich in Parijs vestigde. Het succes van zijn eerste collectie kwam eigenlijk uit Le Marais en dat is ook waar Cacharel gesticht werd.

Cacharel volge na het succes in Elle, en van de lancering van de seersucker bloes, in de voetstappen van de concurrentie en dank dit werd Cacharel ook een bekende naam in de wereld van parfums. In 1978 gaf Bousquet de opdracht aan L'Oreal om het eerste parfum can Cacharel te maken, met de bedoeling om voornamelijk parfums voor vrouwen te produceren, en kort daarna werd Anais Anais gelanceerd. Het was en is nog steeds één van de meest vrouwelijke parfums met een bont bloemige geur. Voor de heren kwam werd in 2006 "Amor pour Homme" gelanceerd. Het is een mannelijke maar delicate, sensuele geur met een zacht aroma van rozen en ook een perfecte combinatie voor het bekende parfum voor vrouwen "Amor AMor".

Andere bekende Cacharel aftershaves en eau de colognes voor heren zijn "Amor pour Homme Sunshine", een zestige zomer cocktail, "Amor pour Homme Tentation", een iets diepere en warmere geur, en vergeet niet de originele "Cacharel pour Homme" van 1981, Cacharel's debuut voor de heren.

Cacharel - sinds 1962
Toon Meer