Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Aramis Aftershave & Herengeur

Aramis is een bedrijf dat klassieke mannengeuren en huidverzorging produceert. Één van de oudste merken binnen de Estee Lauder Company, het Aramis merk werd uitgebracht in 1964 met een complete huidverzorgingslijn van verzorgingsproducten speciaal voor mannen. De collectie bevat scheergel, huidverzorgingsproducten en geuren. In de jaren daarna groeide Estee Lauder uit tot een multi-biljoenen bedrijf en Aramis werd één van hun belangrijkste aandelen.

De geuren van het merk, voornamelijk de originele geur Aramis (1966), is een favoriet bij meerdere generaties mannen. Aramis (1966) was een groot succes en was één van de eerste luxe geur die in warenhuizen verkocht werd. De houtige mannen cologne met noten van leder, gras en kruidig kaneel is door de jaren heen populair gebleven door het mannelijke karakter. Het blijft één van de populairste mannengeuren ter wereld. Er zijn uiteraard nieuwe varianten van het origineel uitgekomen, waaronder de zeer frisse versie Aramis Ice (2003) en de aromatische Aramis Black (2015) met grapefruit, mastiek, jenever, hout en cognac op een basis van leder en wierook, en meerder geschenkverpakkingen. Er zijn ook nieuwe geuren uitgebracht zoals Adventurer (2014), een houtige aromatische geur met een frisheid.

Het merk bracht de LAB series uit in 1987 - een serie moderne verzorgingsproducten voor mannen die een hoeksteen binnen de huidverzorgingssector voor mannen. Populaire producten zijn de Maximumom Comfort scheercollectie en de Age Rescue collectie.
Toon Meer