€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Adidas Aftershave & Herengeur

Adidas heeft sinds de stichting in 1949 een paar keer nieuwe eigenaars gezien, maar het doel van de originele stichters, Adolf & Rudi Dassler, leeft nog steeds voort - om de beste producten en oplossingen voor onze sportieve behoeften te produceren. Adidas staat bekend voor hun kwaliteit van sportartikelen, geurtjes en aftershaves. Of je nu een marathon loopt of gewoon van een beetje sport en recreatie geniet, Adidas heeft het allemaal.

Hun uitgebreid assortiment van producten omvat ook sportzakken, schoenen, deodorants, body- en douchegels. Hun assortiment van aftershaves en geuren voor heren heeft zich over de jaren ook goed uitgebreid, met geurtjes zoals de aromatisch houtige Active Bodies (1990), de groene citrus accenten van Dynamic Pulse (1997), het pittige boeket in Ice Dive (2001), de heerlijk zoete Victory League (2006), de aquatische accenten van Fresh Impact (2009), de groene accenten van Intense Touch (2011) en de balsamische accenten van Extreme Power (2012).

Of u nu een passende aftershave, douchegel of speciaal geformuleerde deodorant zoekt, onze selectie van Adidas producten heeft iets voor iedereen. Hun kennis en expertise betekent ook dat het niet uitmaakt welke Adidas product dat u koopt, u kunt zeker zijn dat het product speciaal ontwikkeld werd voor een specifiek doel.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer